24.06.2008

Kimler Geldi Kimler Geçti


Aralarında kimler yok ki...

Joachim Löw, Rıdvan Dilmen, Zdenek Zeman, Turhan Sofuoğlu, Mustafa Denizli, Werner Lorant, Oğuz Çetin, Tamer Güney, Christoph Daum, Zico. Hepside son on yılda Aziz Yıldırım dönemine geldi ve gitti.

Şimdi yazarken farkettimde bu teknik direktörler aklımda sadece bir maçlık yer etmişler. (Zico hariç, yeni gittiği için epey maç var şu an aklımda, sadece ilk anda aklıma geleni ekledim listeye)

Şöyle bir liste oluşuyor;

Joachim Löw - Parma maçı
Rıdvan Dilmen - MTK maçı
Zdenek Zeman - Pendik maçı
Turhan Sofuoğlu - 0-1'lik Galatasaray maçı
Mustafa Denizli - 4-3 Gaziantep maçı
Werner Lorant - Malum 6-0'lık maç
Oğuz Çetin - öyle bir maç hatırlayamadım
Tamer Güney - Tamer Hoca ile de hiç bir maçı özdeşleştiremedim
Christoph Daum - Şampiyonluğun gittiği Denizli maçı
Zico - Sevilla maçları

Bakalım sıradaki hoca kim olacak, hangi maçla anılacak?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Tamer Hoca ile ilgili aklıma o sezonun son maçı olan Göztepe deplasmanı geldi.. O maçta alacağımız galibiyetle en azından Avrupa Kupaları'na gidebilecektik. Fakat hakem hataları yüzünden verilmeyen net penaltılarımız ve alınan 0-0'lık beraberlik. O yaz gazetelerde Daum'un takım Avrupa Kupa'larında katılamadığı için Fenerbahçe'den vazgeçtiği bile yazılmıştı...

Zoma dedi ki...

Oğuz Çetin'in takımın başında çıktığı ilk maçı unutamam sanırım. Saracoğlu'nda Beşiktaş maçıydı ve Fatih Akyel, Üzülmez'in üstüne basınca kırmızı kart görmüştü, üçlü defans oynatmaya çalışmıştı 10 kişi kalınca. Maç kaç kaç bitti tam hatırlayamadım yalnız.