26.05.2008

Yönetimden Kombine Açıklaması

"Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde "Yönetimden GFB'ye kombine engeli" başlığı ile verilen haberde GFB grubunun Maraton Tribünü'ne taşınmasının yönetimimizde sıkıntı yarattığı ve hatta bu sebeple Maraton tribününde kombine satışını durdurduğumuz iddia edilmektedir. Söz konusu haber kesinlikle doğru değildir. Bu arada, kombine satışında ulaşılan rakam 21 000'dir.
Maraton tribünü de dâhil olmak üzere Telsim ve diğer tribünlerde kombine kart satışımız devam etmektedir. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sadece Migros tribününde kombine kart satışı yapılmamaktadır. Ayrıca haberde kulüp komine kart satış görevlisi Ertunç Nuray'ın da GFB ile yaşandığı öne sürülen bu gerginlik nedeniyle işine son verildiği öne sürülmektedir. Bu iddia da doğru değildir. Ertunç Nuray'ın bir şâhısa 200 kombine satmaya çalışmasının tespit edilmesi üzerine görevine son verilmiştir. Kulübümüz bu şekilde toplu satış yapmamaktadır.
Öte yandan geçen yıl sponsorlara verilen yerler hariç erişilen 24.000 kombine kart satış rakamı bu yıl geçilecektir. Çünkü, daha bir transfer bile yapılmadan, bugün itibari ile sponsorlar hariç ulaşılan rakam 21.000'dir ve her geçen gün satışlar artarak devam etmektedir. Taraftarımıza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı da teşekkür ederiz. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü bugüne dek olduğu gibi bu yıl da kombine kart alan taraftarların kendi yerlerinde oturabilmeleri ve rahat bir biçimde müsabakaları takip edebilmeleri için her türlü önlemi alacak hiçbir kişi ya da grubun taraftarlarımızı yerlerinden kaldırmasına ya da rahatsızlık vermesine müsaade etmeyecektir. Bu konu ile ilgili olarak kombine kart satışında da gereken özen gösterilmektedir."


Fenerbahçe Spor Kulübü

Hiç yorum yok: