21.05.2008

Fenerbahçe Televizyonu

"Bugün sabaha karşı 02:52de televizyonumuzda teknik aksaklıkların yanında ihmalden de kaynaklanan üzücü bir olay yaşanmıştır.

Televizyonumuzda yayınlanmakta olan "Filede bu sezon" isimli programından sonra Galatasaray´ın son maçının görüntüleri ekranlara yansımıştır.

Kulübümüze ve FBTVye mali yük getirmemesi amacıyla‚ kayıt yaptığımız tüm kasetler tekrar tekrar kullanılmaktadır. Yani bir kaset tek bir kayıt için kullanılmamakta‚ işi bitince üzerlerine yeni kayıtlar yapılmaktadır. Bu uygulama birçok tv kanalında da böyledir.

Söz konusu olayın sebebi de budur. Rakibimiz Galatasaray´ın son maçı olası durumlara karşı televizyonumuzda kaydedilmiş sonra da bu kayıtla işimiz bitince üzerine "Filede bu sezon" programı kaydedilmiştir.

Olay gecesi nöbetçi arkadaş görevi başında uyuya kalmış ve "Filede bu sezon" programı bittikten sonra kasetteki Galatasaray-Gençlerbirliği Oftaş maçı kaydından kalan bölüm gösterilmeye devam etmiştir. Bu şanssızlıklar silsilesi sonucu söz konusu üzücü durum meydana gelmiştir.

Görevini ihmal ederek‚ çalışma saatleri içinde uyuyan arkadaşın görevine üzülerek son verdim. Çünkü yayıncılık bu tür hataları maalesef kaldıran bir sektör değildir.

Yayıncılıkta dünkü ya da gelecekteki başarılarınızın değil‚ bugünün önemli olduğunun bilinciyle hepinizden yaşanan bu şanssızlık nedeniyle özür diliyorum.

İhsan Topaloğlu

Fenerbahçe Tv Genel Müdürü"



Olur böyle şeyler diyerek geçiştirmek mi gerekiyor acaba?

1 yorum:

B. dedi ki...

tam anlamıyla bir komplo kurulmuş
koskoca kanalda sadece bir adam mı bırakılır
işi beceremiyorsanız kapı orada