22.09.2007

Hoop beyler, yarın maç var

Tamam beyler, Inter'i yendik bizim için çok büyük olay,üzerinden yıllarda geçse konuşulacak bir galibiyet aldık ama yarın akşam Bursa'da Süper Lig'de ki kaderimizi belirleyecek çok önemli bir maç var bilmem farkında mısınız? Şimdilik beş olan fark sekize çıkarsa seneye annemizin liginde kalabiliriz o zamanda kendi kendimize anlatırız,

"Birader geçen sene Inter'e nasıl çakmıştık Kadıköy'de ya..."

Evet ulan çaktık işte, bünye hala kaldıramıyor böylesi bir galibiyeti hatta böyle bir futbolla kazanmış olunca daha da inanılmaz oluyor ama yarın akşam hayatın gerçekleri Bursa'da devam ediyor olacak. Ne bir Avrupa maçı ne de Zico'nun dediği gibi futbol oynamak isteyen bir takım, 90 dakika kapanıp 10 kişi savunma yapıp sadece bir gol bulmaya çalışan bir takım olacak sahada.(belki Bülent Korkmaz'ın Bursaspor'u istisna olabilir, Galatasaray'a karşı çok güzel oynamışlardı ama bir sonra ki rakip böyle olacak)

Hem Bursaspor'un tribünü hem de İstanbul'a yakın olması her zaman için güzel bir deplasman yapmıştır Bursa'yı bizim açımızdan. Geçen sene yaşanan tatsız olayların yeniden yaşanmaması ve 3 puanla dönülmesi dileğiyle.

Bursaspor-Fenerbahçe
23 Eylül 2007
20:30

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu saatten sonra lig çok zor