2.02.2008

Resmi Site

Böyle birşeye gerek var mıydı acaba? Genellikle antu.com yapar böyle süslü püslü girişleri, antu'yu bizden çok takip eden rakipler kadar bizlerde alışığız ama resmi siteden yapılmasına gerek var mıydı?

Daha kura çekildiği gün "Şölen var" başlığı ile haberi duyuran resmi siteden beklenen bir davranış aslında. Daha önce söylediğim gibi, ne olursa olsun Galatasaray'la oynuyoruz. Sonucu belliymiş falan geçiniz efendim. Hani o 80'de Johnson'ın koyduğu maç var ya, ondan öncede Galatasaray tarafı böyle saçma sapan açıklamalar yapıyordu. Osman Tanburacı TV'de "bu maçta herşey olur ama Fener kazanamaz" diye demeç veriyordu. Sonuç ise ortada.

Konudan sapmadan toparlayalım hemen. Resmi sitenin yaptığı girişte yazanlardı asıl mevzu. Çok güzel diyen var, taraftarı yönlendiriyorlar bravo yönetim diyende var, benim gibi saçmalık diyende var. Karar size kalmış.

3 yorum:

NYG dedi ki...

aslında haklı bir kaygı, tepki, düşünce sende oluşan. bende de oluşmadı değil. ama biraz çemberin dışına atıp bakınca, bu takım hep böyle be efsane maraton. şaşalı, iddaalı, büyük konuşan, büyük kazanan ama kaybetmesi de bir kadar büyük olan.

ve sen de eminim ki benim gibi emindin Osman Tanburacı "Fener kazamaz" dediğinde yeneceğimizden :)

Efsane Maraton dedi ki...

nyg o maç bambaşka bir maçtı :))

ne kadar kızsamda insan kendine engel olamıyor işte, belki de geçmişte yaşanan o kadar acı tecrübeden sonra epey bi temkinli olmayı öğrendik. fenerbahçe için bizimle beraber üzülen insanların daha fazla üzülmemesi için artık temkinli yaklaşmaya başladık belkide. düşünceler, dertler, heyecan... bir an önce oynansada sonucu görsek artık şu maçta.

Donnie Brasco dedi ki...

maçta varlık gösteremeyen bir Fenerbahçe izledik
derbi maçı olduğunu gördük
galatasaray takımında oynayanların insan olduklarını da gördük (Servet hariç tabi)
hafta boyunca yapılan Fener 5 atar 10 atar sözlerinin şu baki kubbede hoş bir seda olarak kaldığını gördük
ciddiyet
çok önemli bir kelime
inşallah Ali Sami Yen'de aynı lakayıtlığı sergilemeyiz