21.09.2008

Tam Zamanında

Tam zamanında gelen bir galibiyet oldu dün akşam kazanılan Gençlerbirliği maçı. Puan kaybı halinde geri dönülmez bir yola girmemiz mümkündü. Hem takımın şampiyonluktan uzaklaşması hemde Aragones ve takımın üzerinde oluşan baskının tahmin edilemez boyutlara ulaşması bakımından önemliydi Gençlerbirliği maçı. Birde yönetimin taraftarı birleştirmek yerine ayrıştırma yönünde devam eden tribün-taraftar politakası olunca işler pek güzel yürümüyor Kadıköy taraflarında.

Stada 20 dakika kala ulaşan bu satırların yazarı (püff ne giriş oldu ama) taraftarlarımızın bir kaç kapıdan içeri kavga dövüş, sıkıntı içerisinde girmesini hayretle izlerken başkanın kendisine ayırdığı E Blok girişinden tek başına, rahat bir biçimde, bilekliğini takarak giriyordu. Belki mektup yazsalar, fax gönderseler başkan bu konularada hemen ilgi gösterir, çözüm bulur demek istiyorum ama şimdilik daha önemli işleri var kendisinin.
Maç hakkında da bir iki şey söyleyelim. Guiza harbiden mücadele ediyor ama şanssız adam. Dün akşamda gol atamasaydı karşılıklı iki tek atardık. "Nolucak yavrum senin bu forvetteki halin" diye girerdim muhabbete. Ama kendisi tek atmak yerine gol atmayı tercih etti, iyide etti. Alex zaten bildiğimiz gibi devam ediyor. Atıyor, attırıyor. Seneye giderse şinanay da yavrum hopa şinanay... O yüzden yönetim kongreden önce naparsa yapsın şu adamı takımda tutsun. Haftaya Sivas'tan iyi bir sonuç alırsak büyük ölçüde rahatlarız.

Gelelim gecenin finaline, gazetelere konu olan tezahüratlara. Çok güzel oldu. Maçtan sonra B blok'a kayan GFB, Telsimden çıkmayan CK ve UNIFEB ile kulaklar yine çınlatıldı. O sırada Başkanın sahadan yürüyerek geçmesi ise daha bi manidar oldu. Repertuar ise geçen haftanın benzeriydi. Tek farklı olan maç sırasında B Blok'tan yükselen "45 lira bilete oynarız boş tribüne" idi. Migros tribününde bir avuç insan olunca insanın yüreği cız ediyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Emin olun benim gibi E Blok'ta oturan renktaslar kurbanlik koyun gibi bileklik takilmasindan, hatta ve hatta Fenerbahce taraftarlarindan ayri bi sirada olup rahat iceri girmeyi sevmiyorlar. Bu yuzden bir sonraki macta B Blok' gecmeyi dusunuyorum.

Adsız dedi ki...

Eğer Bu sene aziz yıldırım gidip yerine tribunu seven bi başkan gelicekse; varsın biz şampiyon olmayalım varsın şampiyonlar liginde bu grubu geçemeyelim varsın 64L4T4S4R4Y'a yenilelim...